Domaine du Mont d'Arbois
Le 1920, a new appointment for winning and dinning
6/30/2016 - Restaurant

Le 1920, a new appointment for winning and dinning

Le 1920 will be hosting the Blard & Fils and Fabien Trosset Estates.

On Thursday 4th August, the 2 Michelin starred Le 1920 will be hosting the Blard & Fils and Fabien Trosset estates for a unique wine-based dinner experience with cuisine by chef Julien Gatillon..

Aperitif, Crémant de Savoie « Brut Alpin », Domaine Blard & Fils

***

Amuse-bouche

Green zebra tomato with creamy buratina, pesto sauce and serpolet fougasse

***

Salted char lake fish, celery, apple and lovage

Vin de Savoie « Anno Domini » 2014, Domaine Blard & Fils

***

Warm Gamberoni from the Genoa gulf in a "Fernand Point" way

Roussette de Savoie 2014, Domaine Blard & Fils

**

Blue lobster tail cooked with salted butter, mussels and saffron

Chignin bergeron « Sur la Crouza » 2014, Domaine Fabien Trosset

***                                                                   

Roasted pigeon, legs on toast with foie gras and poivrade sauce

Mondeuse Arbin 2014 « Avalanche », Domaine Fabien Trosset

***

Cheese from the alps, chutney and Melba toast

Roussette de Savoie 2013, Domaine Blard & Fils

***

Local Blueberries, cocoa and Mondeuse jus

Mondeuse Arbin 2015 « Molatret », Domaine Fabien Trosset

Seven service tasting Menu at 180 € per person with drinks (aperitif, one glass of wine per dish, in keeping with the menu).

 Reservation only, space limited : + 33 (0)4.50.21.25.03

Share |
Documents
Wine dinner MenuWine dinner Menu8/19/2015 - 223 ko
Domaine du Mont d'Arbois - 3001 route Edmond de Rothschild 74120 Megève France - http://www.edrh-montdarbois.com